BİZE ULAŞIN 0545 965 1490

Güncel

70 ilden 70 kişiye ücretsiz montessori eğitmen eğitimi verilecektir.

safe_image (1)Uluslararası montessori okulları eğitim derneğinden,70 ilden 70 kişiye ücretsiz montessori eğitmen eğitimi verilecektir.Başvurular,akademisyen hocalarımız ve derneğimize bağlı eğitmenler tarafından incelenecektir.Başvurusu olumlu olarak değerlendirilen kişilerden 70 kişi 2016 yılı içinde eğitime alınacaktır.

Türk Cumhuriyetlerinden de başvurular kabul edilecektir.

Başvuru Formu : https://docs.google.com/forms/d/1IMJoxOu0MOO50aDNCQJhhaUrVX1ld-xqDJQtnbRbypc/viewform

Başvurusu olumlu değerlendirilenler (Yoğun talep üzerine 1 Mart’a uzatılmıştır) 30 kişilik yedek liste de bu tarihte yayınlanacaktır.

1Mart öncesi eğitim açıldığı takdirde,açılan eğitimlere ücretsiz katılım sağlanabilmesi için ,1 Mart öncesi açılacak eğitim olursa,eğitimlere başvurusu olumlu görülenlerden bir miktar alım olacaktır.