BİZE ULAŞIN0545 965 1490

Montessori Eğitmen Eğitimi Canlı Yayın Eğitimleri

Bu eğitim canlı yayın olarak yapılacaktır.. Montessori eğitmen eğitimimiz standart video kayıtları ve pdf eğitimi şeklinde değil, tüm katılımcıların doğrudan video konferans sistemi ile görüntüleyip etkileşimde bulunabileceği, eğitmen ile aynı anda pratik yapabileceği ve tüm ekipçe yazışma yoluyla aktif olarak iletişim kurabileceği bir formatta verilmektedir.

Karmaşık prosedürler olmadan herhangi bir cihazdan (cep telefonu, tablet, bilgisayar vb.) herhangi bir yerden canlı

Montessori Eğitmen Eğitimi Canlı Yayın Kopyası Kopyası

video konferans sistemlerine kolayca katılın. Her türlü teknik destek ekibimiz tarafından anında sağlanacaktır.

• Eğitim Başlama Tarihi : 16 Ağustos 2022 (Başlama tarihi ile ilgili 0545 965 1490 numaralı hattımızdan bilgi alınız)
  • Kontenjan : 30 Kişi

Eğitmenlerimiz diğer eğitim kurumlarında bulunmayan benzersiz bilgiler sağlayan uygulamalardan duyu, matematik, kozmik dil, günlük yaşam ve alt dalları (zooloji, botanik, bilimsel coğrafya vb.) ile ilgili bilgilerini akademik materyallerin yanı sıra gerçek dünya deneyimleri ve örnekleriyle uygulamaya koyarlar.  Montessori öğretmeni olmak için eğitim, sadece nasıl öğretileceğini öğrenmekten daha fazlasıdır. Montessori misyonunu gerçekten öğrenmek için hayat değiştiren bir yolculuğa çıkmalısınız. Montessori bilgeliğinin genişliği ve derinliği hem yetişkinler hem de çocuklar için geçerlidir. Doğum öncesi bakımdan yaşam sonu bakımına kadar, Montessori yaklaşımı insanlığa yardım etmektir. Maria Montessori, eğitimi “hayatın yardımı” olarak adlandırmıştır.

Eğitim koordinatörü : Öğr.Gör.Selçuk Aydın BÜLBÜL
Eğitim süresi: 2 aydır.
Eğitimlerimiz her hafta Salı ve Çarşamba günleri, Saat: 21:00-23:00 arasında gerçekleşecektir.
Bütün eğitim bilgileri tarafınıza gönderilmektedir.

Eğitimi Nasıl Alacağım?

0545 965 1490 ı arayarak veya whatsapp üzerinden bize ulaşabilirsiniz.