BİZE ULAŞIN0545 965 1490

Online Seminer

Uluslararası Montessori Okulları Eğitim Derneği ve 7 Renk Akademi işbirliği ile düzenlenecek olan yılın ilkonline Montessori eğitim semineri ile karşınızdayız.

Prof. Dr. Sunay Yıldırım DOĞRU: Özel Gereksinimi Bireylerde Montessori Yönetimi İle Program Hazırlama
Eğitim Koordinatörü: Öğr. Görevlisi Selçuk Aydın BÜLBÜL

Kayıt Ücreti:
Dernek Üyelerine Ücretsizdir.
Dernek üyemiz olmayan katılımcılarda katılabilirler.

* Eğitim sistemimiz ile CANLI YAYINDA sorularınıza cevap alabileceğiniz interaktif ve unutamayacağınız bir eğitim daha sizlerle olacaktır.
Eğitim sonunda orijinal, hologramlı, belge numaralı, isime özel eğitim sertifikası gönderilmektedir.
Sertifikanız isterseniz Aras Kargo ile adresinize isterseniz ücretsiz olarak pdf formatında mail adresinize gönderilmektedir.
Sertifikanızı hangi formatla istediğinizi belirtmeniz yeterlidir.
Sertifikalarınızı CV’inize ekleyebilir, iş görüşmelerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Program İle İlgili Önemli Notlar
Sertifikalar eğitim süresi bittikten sonra 5 iş günü içerisinde sizlere ulaştırılır.
Eğitim şekli online eğitimdir. Türkiye’nin her yerinden eğitime katılabilirsiniz.

Kimler katılabilir?
Eğitime herkes katılabilir.