BİZE ULAŞIN0545 965 1490

Online Seminer

Uluslararası Montessori Okulları Eğitim Derneği ve 7 Renk Akademi iş birliğiyle düzenlenecek olan 21.Yüzyıl Becerilerine Montessori Yönteminin Etkisi semineri  sizlerle olacaktır.
Eğitim Gün ve saat:
Eğitmenimiz: Doç. Dr. Gökhan Kayılı
Eğitim koordinatörü:▫Öğretim Görevlisi Selçuk Aydın Bülbül

Kayıt ücreti: Dernek üyelerine ücretsizdir.

Dernek Üyemiz olmayan katılımcılarda kayıt oluşturabilirler.

▫️Eğitim sistemimiz ile CANLI YAYINDA sorularınıza cevap alabileceğiniz interaktif ve unutamayacağınız bir eğitim daha sizlerle olacaktır.
▫️Eğitim sonunda, isme özel eğitim sertifikası gönderilmektedir.
▫️ Sertifikanız isterseniz Aras kargo ile adresinize, isterseniz ücretsiz olarak PDF formatında mail adresinize gönderilmektedir.
▫️Sertifikanızı hangi formatla istediğinizi belirtmeniz yeterlidir.
Sertifikalarınızı CV’nize ekleyebilir, iş görüşmelerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Program ile ilgili Önemli notlar Sertifikalar eğitim süresi bittikten sonra 5 iş günü içerisinde sizlere ulaştırılır.
▫️Eğitim şekli online eğitimdir. Türkiye’nin her yerinden eğitime katılabilirsiniz.
Kimler katılabilir?
Eğitime herkes katılabilir.