BİZE ULAŞIN0545 965 1490

Uluslararası Montessori Okulları Eğitim Derneği

- +

Değerli üyemiz/okuyucumuz.

Günümüzde pek çok kurum ve üniversite Montessori eğitimini verdiğini iddia etmekte ve sertifika vermektedir. Gelen şikayetler üzerine yaptığımız detaylı incelemede bilhassa üniversitelerin eğitim vermekten ziyade sertifika sattıklarını, eğitim içeriklerinde olması gereken materyalleri göstermediklerini, dersler sadece yüzeysel olarak işlediklerini, hiç bir müfredata bağlı olmadan kendi kafalarına göre sırf para için eğitim sistemi uydurduklarını üzülerek gördük.

Aynı şekilde bir çok firmanın da bu üniversitelerden belge satın aldığını araştırmalarımız ortaya çıkarttı. Bazı firmalarında anaokullarını arayıp para karşılığı sertifika teklif edildiği şikayetleri derneğimize yoğun bir şekilde gelmeye başladı.

İlgili eğitim firmaları ile ,eğitmen sıfatı taşıyanların ,akademisyen ve üniversite rektörleri ile üniversite personelinin bu suça alet olmasına da ayrıca isim vererek açıklayacağız.

Bu sahtekarlığa ve dolandırıcılığa sessiz kalmamız mümkün değil. Bu apaçık montessori eğitimini öğretmen isteyenleri kandırmaktır. Bu konu ile ilgili hem üniversitelere hem de yükseköğretim kuruluna bu üniversitelerin verdiği sertifikaların iptali ile ilgili yazılarımızı avukatımız aracılığı ile gönderdik.

Sahte Montessori Sertifikaları İle İlgili Duyuru

Her ne suretle olursa olsun hangi yıl alınırsa alınsın tüm belgelerin iptali ile ilgili davamızı da yakında açıyoruz.

Eğer elinizde bu şekilde sertifika varsa ve dolandırıldığınızı düşünüyorsanız sizlerde suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.

• WordPress › Hata