BİZE ULAŞIN0545 965 1490

Dernek Yönetimi

- +

Derneğimiz,alternatif eğitim modelleri tanıtmak,ülkemiz için ve tüm insanlık için faydalı olacak etkinliklere imza atmak için kurulmuştur.

Ülkemiz,alternatif eğitim konusunda oldukça geri kalmıştır.Montessori eğitim sisteminin  felsefesi cumhuriyetin ilk yıllarında uygulanmaya çalışılsa da, daha sonra ki yıllarda ne yazık ki uygulanamamıştır.

Dünyanın pek çok ülkesinde montessori eğitimi oldukça önemli bir yer tutmaktadır.Dernek yönetimi,temsilcilerimiz ve ekip arkadaşlarımız,montessori eğitimini ülkemize tanıtmak,projeler geliştirmek,okullar açmak,açılacak okullara ve kişilere danışmanlık hizmeti vermek,materyal temini ve diğer konularda destek verecektir.

Ülkemizi,montessori eğitim sisteminde uluslararası platformlarda başarı ile temsil etmeye hazırız.

• Öğr.Gör.Selçuk Aydın BÜLBÜL -Dernek Başkanı-
  • İsmail MART-Dernek Başkan Yardımcısı-